S-Etukortti
The pikkujoulut » Angus Steak & Wine

Valtakatu 33

53100 Lappeenranta

010 762 1452

Raflaamo

Angus Steak & Wine

Anguksessa vietät ikimuistoiset pikkujoulut ystävien kesken, suussa sulavat pikkujouluherkut, lämmin tunnelma ja rento meininki takaa onnistuneet pikkujoulut niin pienille kuin isommillekin seurueille. Liity iloiseen joukkoomme! Anguksen viihtyisä viinikabinetti on varattavissa myös yksityiskäyttöön alle 14 hengen ryhmille.

Varaa pöytä

Yli 8 hengen seurue? Pyydä tarjous myyntipalvelusta.

Ravintolan pikkujoulumenut

(Suluissa olevat hinnat S-Etukortilla)
Menut ovat vähintään 10 hengelle, varaus ennakkoon. Pikkujouluherkut ovat tilattavissa myös paikan päällä.

Pikkujouluherkut

Alkuun

Jouluinen Lohi Skagen 8,50 (7,50)
Saaristolaisleivän päällä kylmäsavulohta, raikasta ruohosipuli-lohimoussea sekä marinoitua punasipulia

Pääruoaksi

Paistettua Kuhaa 19,80 (18,80) L,G
Voissa paistetua kuhaa, maukasta tattimuhennosta ja juurespaistosta

Poron sisäfileetä karpalokastikkeella 35,70 (34,70) L,G
Maukasta poron sisäfileetä, paahdettuja uunijuureksia, tummaa karpalokastiketta sekä maa-artisokka perunakakku

Vuohipaimenen härkää 35,80 (34,80) L,G
150 g sisäfileepihvi vuohenjuustolla ja pähkinä-taatelisalaattia, paahdettuja punajuuria ja vadelmainen punaviinikastike

Jälkiruoaksi

Suklainen joulutiramisu 7,50 (6,90)
Kanelilla, kardemummalla ja Amaretto-liköörillä maustettu mehevä tiramisu

Viinipaketti 17,00

Lasillinen alku-, pää- ja jälkiruoan kera.

Alkuun
Hardys Crest Sparkling, 12 cl Chardonnay Pinot Noir, Australia

Pääruoan kera (valitse toinen)
Felsner Grüner Veltliner, 12 cl Itävalta, Kremstal, Grüner Veltliner
Luigi Bosca Reserva Cabernet Sauvignon, 12 cl Argentiina, Mendoza

Jälkiruoan kera
Banfi Rosa Regale Brachetto d’Acqui D.O.C.G, 8 cl Piemonte, Italia | Brachetto d’Acqui

Menu 1

32,70 (30,00) /henkilö

Alkuun

Savuporokeitto
Täyteläisen kermaista savuporokeittoa, voissa paahdettua maalaisleipää ruisleipää

Pääruoaksi

Sienestäjän kalasaalis L, G
Voissa paistettua lohta, täyteläisen kermaista sienikastiketta, uuniperunaa yrttisellä crème fraîchella sekä pannulla pyöräytetyt kasvikset

tai

Vuohipaimenen broileria VL
Mehevää broilerinfileetä ja pariloitua vuohenjuustoa, vadelmaista punaviinikastiketta, rapeita crispyperunoita ja pannulla pyöräytetyt kasvikset

Jälkiruoaksi

Pannacotta
Kauden marjoilla ja kahvi tai tee

Viinisuositukset

Serena Pinot Grigio 31,00/plo
Toscana, Italia | Pinot Grigio. Kuiva, raikas hedelmäinen

Banfi Mandrielle Sangiovese 32,00/plo
Toscana, Italia | Sangiovese. Keskitäyteläinen, hedelmäinen, tasapainoinen

Menu 2

Kalalla 36,00 (33,50) / henkilö
Lihalla 45,50 (43,00) / henkilö

Alkuun

Jouluinen Lohi Skagen
Joululeivän päällä kylmäsavulohta, raikasta ruohosipuli-lohimoussea, sekä marinoitua punasipulia

Pääruoaksi

Parmesan kuorrutettua kuhaa L
Parmesanilla gratinoitua kuhaa, rapurisottoa, pannulla pyöräytettyjä kasviksia ja yrttiöljyä

tai

Grillattu saksanhirven sisäfilee 150 g G, L
Rosmariiniöljyllä siveltyä saksanhirven sisäfileetä, täyteläistä vadelmalla maustettua punaviinikastiketta, talon valkosipuliperunat, annoksen kruunaa sipulilla höystetty herkkusieni-pekonipaistos

Jälkiruoaksi

Karpalojäädyke
Pehmeän raikasta karpaloliköörillä maustettua jäädykettä talon tapaan sekä kahvi tai tee

Viinisuositukset

Mount Riley Sauvignon Blanc 42,00/plo
Uusi-Seelanti, Sauvignon Blanc. Kuiva ja aromaattinen, aavistus mustaherukan lehteä ja limettiä.

Luigi Bosca Reserva Cabernet Sauvignon 43,00/plo
Argentiina, Mendoza. Täyteläinen, runsaan herukkainen sekä mokkainen

Lataa menut (pdf)