S-Etukortti
The Pikkujoulut - Majoitus

Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee Lappeenrannan ytimessä ja on osa kauppakeskus IsoKristiinaa. Hotelliasukkaan ulottuvilla on iso joukko palveluita, mm. mielenkiintoisia kauppoja, houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Viihtyisät saunatilat ja uima-allasalue tarjoavat pientä arjen luksusta. Kuntosali ja asukassaunat ovat maksutta hotelliasukkaiden käytössä. Upeaan tilaussauna soveltuu jopa 15 henkilölle kerrallaan.

Majoitustarjous pikkujouluvieraillemme alk. 40 € / hlö jaetussa kahden hengen huoneessa. Majoitushinta sisältää aamiaisen ja asukassaunan käytön. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitettu määrä. Tarjoukset ovat voimassa 7.12.- 16.12. pikkujouluviikonloppuina pe-la. Varaukset netistä sokoshotels.fi tunnuksella BPIKKUJOULU tai suoraan myyntipalvelusta varauskoodilla PIKKUJOULU.

Teatteriin & pikkujouluillalliselle tai Lappeen tilaussaunan löylyihin!

Varaa myyntipalvelustamme liput Lappeenrannan kaupunginteatteriin sekä illallinen ihastuttavaan Trattorian Casaan saman katon alla. Pikkujouluaikaan italialaisten herkkujen ohella Trattoriassa tarjolla myös herkullinen joulumenu á 40€/hlö.

Isommalle ryhmälle tarjoamme vaihtoehdoksi herkutteluun esimerkiksi makurikkaan & runsaan pikkujoulupöydän tilausravintola Rakuuna Banquetissa á 34€/hlö (min.hlömäärä 50).

Syksyn ohjelmiston kaupunginteatterista löydät täältä.

Varaukset ja tiedustelut Eekoo Mara- myyntipalvelusta p. 010 762 1000 (arkisin klo 8.30–16) Puh. +358 10 7621000, Fax +358 10 7621005.

Paketoi teatterivierailun yhteyteen myös lämpimät löylyhetket upeassa tilaussaunassamme!
Tilaussaunan kuuma löylytarjous 150€/ 2h (lisätunnit 50€/ 1h).