S-Etukortti
The pikkujoulut » Amarillo

Valtakatu 33
53100 Lappeenranta
Puh. ravintolaan 010 762 1451 (arkisin klo 14 eteenpäin)

 Puh. myyntipalvelu 010 762 1000 (arkisin klo 8.30-16)

Raflaamo

Amarillo

Koe rokkaavimmat pikkujoulut uudistuneen Amarillon auringon alla! Aloita baarin puolella hörpyllä ja jatka iltaasi ruokailun merkeissä joko Amarillossa tai isommalla porukalla Las Palmasin puolen yksityiskabinettien puolella. Voit varata alkuillaksi viihtyisän yksityistilan käyttöön 30–300 hengelle ja viettää juuri sinun porukkasi näköiset pikkujoulut. Tutustu lisää Amarillon yksityistiloihin Las Palmas -ravintolan esittelystä.

Mikä on Amarillon The Table? Numeroina se on: 3 tuntia. 12 ruokalajia. 4 juomaa. 2 kattausta viikossa. Se on läjä mustia kumihansikkaita ja vain kourallinen paikkoja. Mutta se on paljon enemmänkin. The Table on ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Ystäviä, vieraita, tulta ja jäätä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä. Kattaukset The Table -pöydässä ovat perjantaisin ja lauantaisin klo 20. Koko illan The Tablelle on omistettu henkilökohtainen entertainer ja kokki, jotka osaltaan huolehtivat tunnelmasta. Kokemuksen hinta 49 € asiakasomistajille ja 59 € ilman S-Etukorttia.

Varaa nyt, suosituimmat illat täyttyvät nopeasti!

Varaa pöytä

Ravintolan pikkujoulumenut

AMARILLON JUHLAKAUDEN MENU 2023


Kolme ruokalajia 44,90

Alkuun

HALLOUMI FRIES (G, L)

Tiristettyjä halloumijuustotikkuja ja raikasta mangokastiketta.

ja

FRESH SALAD (VEG, G)

Raikkaita salaatteja ja tuoretta pinaattia, rapeaa kukkakaalia, vesimelonia, retiisiä, granaattiomenan siemeniä ja täyteläistä passionvinegretteä.

Pääruoaksi

TEXAS GRILL STEAK (G, L)

Grillattu naudan ulkofileepihvi, chorizo-maustevoita ja Mexican waldorf -salaattia. Lisäksi ranskalaisia perunoita.

tai

SALMON (G, L)

Cajun maustettua lohta, aquachile-marinoituja jättikatkaravunpyrstöjä, creme fraichea. Lisäksi lämpimiä kasviksia ja perunalohkoja.

tai

CHIPOTLE TOFU (VEG, G)

Chipotle Mole maustettua tofua, raikasta mangokastiketta ja lime-korianterisalsaa. Lisäksi Mexican waldorf -salaattia ja perunalohkoja.

Jälkiruoaksi

MANGO & LICORICE (VEG, G)

Mangopassion moussea, lakritsikastiketta ja vadelmarouhetta.

VL Vähälaktoosinen • L Laktoositon • G Gluteeniton (voi sisältää gluteenijäämiä) • PÄ Sisältää pähkinää • VEGAANINEN

***