S-Etukortti
The pikkujoulut » Rosso (Lappeenranta)

Kauppakatu 29-31

53100 Lappeenranta

010 762 1420

Raflaamo

Rosso (Lappeenranta)

Rosso on oivallinen paikka viettää pikkujouluja. Rennon tyylikäs miljöö ja suussa sulavat ruuat takaavat porukallesi hauskat pikkujoulut. Lämpimästi tervetuloa.

Varaa pöytä

Yli 8 hengen ryhmä: Pyydä tarjous

Ravintolan pikkujoulumenut

(suluissa olevat hinnat S-Etukortilla)

Menu 1

Pikkujoulumenussa mennään Italian vuoristoon jossa tuoreet kasvikset ovat saaneet rinnalleen suolaisen feta-juuston ja rapeaa focaccia-leipää. Pääruuaksi herkullista broilerfileetä iloisen punajuuririsoton kera. Aterian kruunaa piparkakulla hunnutettu vaniljajäätelö ja kirpeät puolukat. Tällä fiiliksellä jaksaa pitkälle iltaan.

27,90 (25,90) / henkilö

Suosittelemme alkuun

Zensa Fiano Organic, 12 cl 6,10
Italia, IGT Salento Puglia. Mausta löytyy omenaa, sitrusta, pähkinää ja hunajaa. Hyvä seuralainen salaateille. Alc. 12,5%.

Suosittelemme pääruoan kera

Cedro Chianti Rufina Organic 12 cl 7,30
Italia, Chianti. Keskitäyteläinen maku on hedelmäinen, mausteinen, mehukas ja rustiikkinen. Broiler-ruuat ja Chianti, makunautinto voi alkaa. Alc. 12,5%

Suosittelemme jälkiruoan kera

Custoza Custodia, Santa Luzzia 4 cl 4,30
Italia, Garda. Makea, hunajainen, sitrushedelmäisen raikas Garda-järven eteläpuolen kukkuloilla kypsynyt Rosson jälkiruokien tiara. Alc. 14 %.


Menu 2

Pikkujoulumenu alkaa rapealla focaccia leivällä johon on lisätty italian kruunu eli Ilmakuivattua kinkkua, pehmeyttä antaa valkosipulinen majoneesi ja rucola. Pääruokana herkutellaan paistetulla lohifileellä tai murealla possun sisäfileellä. Annokseen lisätään kermaiset yrttivalkosipuliperunat ja niin maistuvan bearnaisekastike. Ja mikä olisikaan oivempi aterian päättäjä kuin valkosuklaa pannacotta kera rommisen rusinahillokkeen. Ripaus Italiaa ja ripaus suomea, kuulostaa niin hyvältä.

33,90 (29,90) / henkilö

Suosittelemme alkuun

Aperol Spritz 7,80
Proseccoa (alc. 13,5%) 6 cl, Aperolia (alc. 11%) 4 cl, soodaa ja appelsiinia. Raikas ja hieman makea juoma tunnelmannostattajaksi.

Suosittelemme pääruoan kera

Torlasco Barbera D ’Asti 12 cl 7,00
Italia, Piemonte IGT. Keskitäyteläinen viini on kevyen mausteinen, mehukas ja vähätanniininen. Alc. 13%

I Muri Primitivo 12 cl 6,00
Italia, Apulia. Täyteläisen pehmeä pyöreine tanniineineen. Alc. 13%.

Suosittelemme jälkiruoan kera

Vecchia Romagna -kahvi 8,70
Vecchia Romagna – brandy 4 cl, alc. 38%, kahvia, kermaa ja fariinisokeria

Menu 3

Tämä on Pikkujoulumenujen aatelia. Ateria aloitetaan kuohkealla savuporokeitolla ja tummalla paahdetulla leivällä. Pääruuaksi niin mureaa karitsan ulkofileetä kera valkosipulisen kermaperunoiden, tuoreiden kasvisten ja punaviini- sekä bearnaisekastikkeen. Makuhermoja kutkutellaan vielä jälkiruoalla, kermassa haudutetun leipäjuuston ja puolukka-kanelihillokeen kanssa. Olisipa jo pikkujoulut!

42,90 (39,90) / henkilö

Suosittelemme alkuun

Montiggl Riesling 12 cl 7,20
Italia, Appiano Monte. Kuivahko maku on hapokaan tasapainoinen ja elegantti. Todellinen ruokaviini. Alc. 12,5%.

Suosittelemme pääruoan kera

Verrocchio Amarone Classico 12 cl 9,60
Italia, Doc Amarone Della Valpolicella Classico. Erittäin täyteläinen maku on lähes makea, tasapainoisen pehmeät tanniinit ja eloisa hapokkuus. Loistava viini jättää jättää pitkään maistuvan, hennon nahkaisen jälkivaikutelman. Alc. 15%

Suosittelemme jälkiruoan kera

Custoza Custodia, Santa Lussia 4 cl 4,30
Italia, Garda. Makea, hunajainen, sitrushedelmäisen raikas Garda-järven eteläpuolen kukkuloilla kypsynyt Rosson jälkiruokien tiara. Alc. 14%.

Pikkujoulumenut voimassa 1.10 – 22.12.2017 Menuille minimimäärä 8 henkilöä. Tilaus vähintään viikkoa aikaisemmin.

Lataa menut (pdf)