S-Etukortti
The pikkujoulut » Improteatteria Kehruuhuoneella: Minttu sekä Ville

Kristiinankatu 20,
Lappeenranta

Puh. 045 642 5053

The Pikkujoulut - Improteatteria Kehruuhuoneella: Minttu sekä Ville

Improteatteria Kehruuhuoneella: Minttu sekä Ville

17.12.2022 17:30

Kokoillan improvisoidussa iloittelussa näyttelijät keksivät yleisön antamista aiheista hetkessä erilaisia sketsejä, tarinoita, runoja, laulunumeroita, puheita ja näytelmäkohtauksia.

Minttu, Ville ja Tobias näyttelevät illan kaikki hahmot ja biisit itseään säästämättä, ennalta suunnittelematta, käyttäen eri improvisaatiotekniikoita. Käsikirjoitusta ei siis ole, näyttelijät toimivat tiiviissä vuorovaikutuksessa yleisöön. Aiheet tehtäviin kysytään katsojilta, mutta aktiivista osallistumista ei vaadita.

Mukana saa olla ja aiheita huikata lavalle – Minttu, Ville ja Tobias hyppäävät hetkeen, katsoja saa nojata penkkiinsä ja rentoutua, mukaan teatteriin tarvitsee ottaa vain avoin mieli. Ilta on kevyt, ja naurulta voi tuskin katsomossa välttyä kukaan!

Seurana säestämässä toimii huippumuusikko Samuli Laiho, jonka avulla improvisaatio-illan aikana kuullaan myös esityshetkellä sävellettyjä lauluja eri tyylilajeissa, sekä musiikkia eri puolilta maailmaa, eri kielillä ja sävellajeissa. Mikä parasta, yleisön musiikkilajitoiveet toteutetaan ja toiveita saa huudella lavalle!

Show & dinner 74 €/hlö

Etkot klo 17.30

Illallinen klo 18.30

Show klo 20.00

Tuplasti enemmän showta

Teatterin jälkeen esiintyy Heidi Aaltonen Trio

Varaukset: 010 762 1000 tai [email protected]

Samassa ravintolassa esiintyy myös